Beskrivning

10 sorters vallmo för preppern, samlaren eller du som vill ha något Få andra har.
Högalkaloids-sorter:
Ikkanshu Mania (en av de absolut mest unika sorterna jag stött på), Turkish White (perfekta gener så alla är identiska), Burma (den med nästan fantasi-liknande blommor som finns på bild längst till vänster (Sista bilden) ), Strain x247a (Oslagbar för preppern), Laurens Grape (Klart europeiskt fäste och en av de mest dokumenterade vad gäller alkaloider), Asian ob x Galania izmir GMO - En värsting, specialframtagen av ett företag i England. Galania afghan special, Hungarian Pharma Poppy, Peshawar Poppy (fina gener, vit och härlig), Hen and Chicks (Äkta högalkaloids sorten).

Alla frön är självklart max 2 år gamla och grobarheten är som vanligt oslagbart bra. Du får minst 50 frön av varje sort men i realiteten är det oftast betydligt mer än så.

Även att det står datum på vissa bilder så är fröna färskare än så, grobarheten är oslagbart bra och genetiken likaså. Du kan aldrig bli besviken för det finns ingen så här bra vallmo att få tag på - av alla jag köper in ifrån får jag själv stabilisera och selektera så det blir rätt. Folk har inte ens koll på när fröna är mogna och då tänker jag på de mest kända i Världen.

PASSA PÅ - DU KOMMER INTE BLI BESVIKEN!

Copyrights: . Bilderna är Skyddade enligt Upphovsrättslagen!

Objektsnr 631048724

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 23:55

10 av mina bästa vallmo. P Somniferum. Enastående Genetik och helt enkelt Bäst!

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Auktionen avslutades utan bud

knutsson1943

Överum, Sverige

5.0

knutsson1943

Verifierad

Toppsäljare

1 586 omdömen