Beskrivning

Mammoth Poppy. Papaver Somniferum L.
Otroligt vacker och givande sort, huvudena blir större än tennis-bollar och det är den sort som bildar absolut störst huvuden och lämpar sig därför Utmärkt till blomsterarrangemang och den är också väldigt stabil och bra i generna då alla plantor blir ungefär lika stora och bildar många huvuden/kapslar per planta - i samma liga som Burma White Golden Triangle som jag också säljer. Men den här är ju så otroligt mycket Fetare och blommorna drar till sig blickar med sina magiskt vackra röd/rosa/blå nyanser.

Högalkaloids-vallmo så även Perfekt för preppern.

Fröerna kommer ursprungligen från starfishhoney i USA (litte poppy mama, hon gör youtube-videos och alt möjligt och är framförallt känd för att sälja Äkta utsäde och efter att ha odlat Mammoth i sommar så måste jag säga att jag är imponerad, bättre gener får man leta länge efter - plantorna är identiska!

Fröna är från 2022 och grobarheten är testad och utomordentligt god! Sorten är verkligen enastående vacker och värd vartenda krona! Hon har allt, potent (perfekt för preppers), växer tätt och bildar massor med feta huvuden som är perfekta för blomsterarrangemang eller för torkning och bevaring av fröer. Fröerna går utmärkt att använda till bakning och varje huvud innehåller uppåt 5 gram frön så det blir en del :)

Ni som känner mig vet att jag alltid levererar högsta tänkbara kvalitet och ärligt talat tror jag inte det finns någon med lika brett och suveränt utbud som jag - har samlat på mig i 20 års tid. Så du får verkligen Valuta för pengarna!

Säljs i förpackningar om 30 frö i varje, frakt och avgifter går till 18:- och jag sam-fraktar självklart så kolla gärna in mina andra auktioner :)

Bilderna är tagna av mig och skyddade av upphovsrätts-lagen

Objektsnr 630794886

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 23:09

Mammoth Poppy. 30 frön. Världens i särklass största vallmo. P Somnfierum

Slutpris

|

80 kr

Auktionen är avslutad

aztek vann auktionen

knutsson1943

Överum, Sverige

5.0

knutsson1943

Verifierad

Toppsäljare

1 586 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?