Beskrivning

Säljer Laurens Grape vallmo från Ungern som levereras vackert packeterat i cellofanplast och lämpar sig utmärkt till såväl preppern / överlevaren som till dig som vill ha en ball prydnad (häll över huvudena i genomskinliga glasburkar och det blir väldigt effektfullt eller häll dem i en skål och ha på bordet. Går självklart även att göra hantverk som kransar och liknande - endast fantasin sätter gränser :)

Vallmon är skördad 2023 och fri från allt vad kemikalier heter. Den är alltså ej besprutad och varje huvud innehåller frön som är ätbara och används mycket i Österrike och andra länder (bla. i bakverk men även annan matlagning). Fröna är självklart fertila så gror på bara några nätter.

Huvudena är dessutom fyllda med alkaloider och håller sig i 20 år enligt turkiska myndigheter så dessa lämpar sig utmärkt för prepping.

Levereras i förpackningar om 200 gram. Jag samfraktar självklart så kolla gärna in mina andra auktioner och vill du köpa större mängder så finns det även sådana annonser (skulle det saknas kan du alltid skriva en rad till mig).

Skickas med spårbar frakt och kommer fram över en natt (två nätter till Norrland).

PASSA PÅ - BILLIGAST OCH BÄSTA VALLMON I SVERIGE! DU KOMMER EJ BLI BESVIKEN! *

Bilderna är tagna av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Det betyder att du EJ får STJÄLA eller på annat sätt använda mina bilder UTAN TILLÅTELSE!

Objektsnr 630533076

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 14:31

Dekorativ och potent vallmo. 200 gram. Levereras i cellofan-plastpåsar.

Såld för

400 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

knutsson1943

Överum, Sverige

5.0

knutsson1943

Verifierad

Toppsäljare

1 586 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?