Beskrivning

Körsbärstomat VISHENKA
Hitta en stor, härlig behållare och odla den största och bästa skörden av körsbärstomater du någonsin sett. Vishenka är en busksort som utvecklades bara för att odlas på uteplatsen! Den här busktomaten har superstarka stjälkar som helt enkelt är överöst med ljusröda 30-35 gram otroligt goda frukter! Skördarna är inget mindre än fantastiska! Vishenka är kraftfull och välgrenad buske med överflöde av frukt och den fyller alla krukor snyggt så att det rinner ut över kanten. En anledning till dess stora skördar är stor motståndskraft mot sprickbildning - du kommer alltså inte förlora några frukter! Höjden på denna buskomat är 30-50 cm. Den skall ej tjuvas.

Förkultiverasinomhus i krukor mars-april. Håll sådden vid 22-25 grader, efter groning 18-20 grader och så ljust som möjligt. Utplanteras efter avhärdning i växthus eller på varmt frilandsläge när frostrisken är över.

Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Objektnr 606441218

Visningar 653

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Körsbärstomat VISHENKA, h 30-50 cm, vikt 30-35 g, fantastiskt god! 6 frön

Pris

15 kr

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verifierad

Toppsäljare

3 751 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?