Beskrivning

Tomat GOLDEN CANARY
En robust planta som kan uppnå en höjd på 200 cm. Utvecklingstid är 90-100 dagar från sådd till skörd. Den är otroligt bördig och producerar frukter ända långt in på hösten. Plantan bär solfjäderformade klasar med upp till 30 gul-orangea frukter vardera. Frukterna väger upp till 100 gram och har två frökammare. Dem har en oval form med spetsig "näbb". Tomaterna har fast kött och de visar ingen tendens till att spricka så de är idealiska till helkonservering. Optimal odling är på två huvudgrenar. Skall tjuvas.

Förkultiveras inomhus i krukor mars-april. Håll sådden vid 22-25 grader, efter groning 18-20 grader och så ljust som möjligt. Utplanteras efter avhärdning i växthus eller på varmt frilandsläge när frostrisken är över. Behöver stöd, skall tjuvas. Bäst att odla på bara två huvudgrenar.

Obs! Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Objektnr 607412571

Visningar 615

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tomat GOLDEN CANARY, höjd 200 cm, vikt upp till 100g, 6 ekologiska frön

Pris

15 kr

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verifierad

Toppsäljare

3 594 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?