Beskrivning

Favorite de Bretagne är ampeltomat, med hängande grenar och kaskadväxande multifloratomater. Passar så fint i en stor kruka på balkongen, om den bara får stå lite upphöjt så att den rika produktionen får plats utan att allt släpar i golvet. Ger massor! Ska varken stöttas eller tjuvas. Den kräver verkligen inte mycket och det är nästan omöjligt att misslyckas med den. Tomaterna liknar ju mest någon sorts västeråsgurkor, men smaken är definitivt tomat - söt, saftig, fruktig tomat med rik och stor smak. Bered dig på att äta massor! Det här är en hit!
Du får 5 frön. Jag sampackar gärna och om du vill buda på fler sorter hos mig ska du INTE BETALA förrän du har budat klart. Du har UPP TILL 7 DAGAR på dig att titta och buda INNAN du betalar, för att sedan få allt skickat i samma brev.

___________________________________________________________
Annonstext och rubriktext är s.k. användargenererat material, som det alltså är jag som äger alla rättigheter till. Det får därför inte användas av andra användare på Tradera till fröförsäljning, varken i kopierad , översatt eller bearbetad form.

Objektsnr 628345293

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:08

FAVORIE DE BRETAGNE - Gourmettomaten som liknar en gurka. tomat, frön

Slutpris

|

25 kr

Auktionen är avslutad

kolmask vann auktionen

gullefjun27

Hammenhög, Sverige

5.0

gullefjun27

Verifierad

Toppsäljare

2 143 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?