Beskrivning

Rysk tomat som odlas kommersiellt sedan 80-talet, vilket beror på att den har så hög kvalitet. Det är en tidig och högproduktiv sort med stor smak, känd för hög resistens mot de flesta sjukdomar. Plantan är robust, högväxande och blir runt 160 cm. den odlas lika bra i växthus som ute.
Boloto är grön med en mörkgrön fläck nära stjälken. Mogna frukter får en bronsröd ton i det gröna och övermogna frukter blir kopparröda. En mogen Boloto är den bästa tomaten på mackan, söt och fruktig och rinner inte. Övermogen Boloto är de bästa i matlagning!
Outstanding smak för att vara en grön tomat. Söt med exotisk fruktsmak. Fruktköttet är blankt, löst och mjukt, men inte vattnigt.

Du får 5 frön. Jag sampackar gärna och om du vill buda på fler sorter hos mig ska du INTE BETALA förrän du har budat klart. Du har UPP TILL 7 DAGAR på dig att titta och buda INNAN du betalar, för att sedan få allt skickat i samma brev.

__________________________________________________________

Annonstext och rubriktext är s.k. användargenererat material, som det alltså är jag som äger alla rättigheter till. Det får därför inte användas av andra användare på Tradera till fröförsäljning, varken i kopierad , översatt eller bearbetad form.

Objektsnr 628346882

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:21

BOLOTO - tomat, frö

Slutpris

|

20 kr

Auktionen är avslutad

Tinamommo vann auktionen

gullefjun27

Hammenhög, Sverige

5.0

gullefjun27

Verifierad

Toppsäljare

2 143 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?