Beskrivning

Polaris är ännu en sort från den extraordinära tomatodlaren Karen Olivier. Alla hennes tomater är ju fantastiska. Polaris är lilabrun, biffig med djupröd insida och sammetslen mjuk kärna. Polaris, i stora klyftor, med en bit ost och ett gott bröd, du behöver inget mer att bjuda på när vännerna tittar in i sommar. Smaken är en uppenbarelse av djupa, rika, komplexa toner, med den söta, mjuka, fruktighet som är så typisk för Karen Olivier. Det är en av dessa tomater som du vet att du kommer att odla om och om igen. Plantorna blir ca 180 cm, potatisbladiga, trivs ute. Tjuva och stötta. Polaris är tidig och producerar sina stora ljuvliga tomater under hela säsongen. Mycket tålig i vårt skandinaviska klimat, rekommenderas verkligen för nordiska trädgårdar.

Du får 5 frön. Jag sampackar gärna och om du vill buda på fler sorter hos mig ska du INTE BETALA förrän du har budat klart. Du har UPP TILL 7 DAGAR på dig att titta och buda INNAN du betalar, för att sedan få allt skickat i samma brev.

___________________________________________________________

Annonstext och rubriktext är s.k. användargenererat material, som det alltså är jag som äger alla rättigheter till. Det får därför inte användas av andra användare på Tradera till fröförsäljning, varken i kopierad , översatt eller bearbetad form.

Objektsnr 628347095

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:23

POLARIS - Karen Olivier. Stora och ljuvliga. tomat, frön

Slutpris

|

20 kr

Auktionen är avslutad

Maltesers vann auktionen

gullefjun27

Hammenhög, Sverige

5.0

gullefjun27

Verifierad

Toppsäljare

2 143 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?