Beskrivning

Det finns tomater och så finns det Karma! Detta är Karma Peach, en av fem sorter i den underbara Karmaserien.

Karma är mer än tomat, smakerna kan inte jämföras med något annat, så smakrika är de allihop. Serien är framtagen av den kanadensiska och hängivna tomatskaparen Karen Olivier och ingår i ett project som heter True North Tomato. Det nordliga ursprunget gör att de klarar sig väldigt bra i vårt svenska sommarklimat också.

Karma Peach är den största tomaten i Karmaserien, men den är oftast ändå inte större än en golfboll. Alla Karmas är fantastiska, den här är milt söt, med mjukare och lenare konsistens än de andra, fortfarande intensiv i smaken med övervägande frukttoner. Man kan inte sluta äta dem. De är vackra. Rosa och persikofärgade inuti. Plantan är högväxande, potatisbladig och rikproducerande.

Du får 5 frön. Jag sampackar gärna och om du vill buda på fler sorter hos mig ska du INTE BETALA förrän du har budat klart. Du har UPP TILL 7 DAGAR på dig att titta och buda INNAN du betalar, för att sedan få allt skickat i samma brev.

______________________________________________________

Annonstext och rubriktext är s.k. användargenererat material, som det alltså är jag som äger alla rättigheter till. Det får därför inte användas av andra användare på Tradera till fröförsäljning, varken i kopierad , översatt eller bearbetad form.

Objektsnr 628348455

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:34

KARMA PEACH - Det finns tomater och så finns det Karma! frön

Slutpris

|

20 kr

Auktionen är avslutad

MarieEivor vann auktionen

gullefjun27

Hammenhög, Sverige

5.0

gullefjun27

Verifierad

Toppsäljare

2 143 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?