Beskrivning

Stor och högväxande potatisbladig planta från Baltikum, känd sedan början av 1800-talet. Om jag bara fick odla en enda tomatsort en sommar, så kunde det mycket väl vara den här. Detta är en äkta gamla tiders tomat, med äkta gamla tiders tomatsmak. Mina Lithuanian kommer sällan med mig in från trädgården, för vi äter upp dem redan där! Enastående söt smak. De här små bifftomaterna är mer rosa än vad som framgår av bilderna och de första frukterna på en klase blir mer ribbade än de senare. Verkligt rikgivande. Att den sedan har de ryska tomaternas köldtålighet som gör att de levererar även en sval och regnig sommar och överlever en och annan kall juninatt och är relativt sjukdomsresistent, gör ju inte saken sämre! Den växer högt, men ganska rangligt och spretigt och måste alltså stöttas och bindas upp väl, men tjuva inte!

Du får 5 frön. Jag sampackar gärna och om du vill buda på fler sorter hos mig ska du INTE BETALA förrän du har budat klart. Du har UPP TILL 7 DAGAR på dig att titta och buda INNAN du betalar, för att sedan få allt skickat i samma brev.

_____________________________________________________
Annonstext och rubriktext är s.k. användargenererat material, som det alltså är jag som äger alla rättigheter till. Det får därför inte användas av andra användare på Tradera till fröförsäljning, varken i kopierad , översatt eller bearbetad form.

Objektsnr 628350602

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:54

LITHUANIAN - Gamla tiders enastående söta tomatsmak. tomat frön

Slutpris

|

25 kr

Auktionen är avslutad

kolmask vann auktionen

gullefjun27

Hammenhög, Sverige

5.0

gullefjun27

Verifierad

Toppsäljare

2 143 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?