Beskrivning

En amerikansk sort med ett minst sagt drastiskt namn, en suverän grön- och rödrandig tomat av bifftyp på en liten behändig buske som blir högst 90 cm hög. Inuti är den också tvåfärgad och väldigt saftig. Tomatern varierar lite i storlek, några är ribbade, några är bubliga och några är helt släta. tät och köttig med en komplex söt och aromatisk smak. Plantan kan behöva lite stöd, t ex kan man sätt en liten bur av fårstängsel runt den, men man tjuvar inte busktomater. Ganska generös i avkastning. Den är älskad för sin härliga smak, ovanliga brunaktiga nyans och ovanliga, mycket behagliga arom. Odlas bäst i kruka och får plats på din lilla terass eller inglasade uterum.

Du får 5 frön. Jag sampackar gärna och om du vill buda på fler sorter hos mig ska du INTE BETALA förrän du har budat klart. Du har UPP TILL 7 DAGAR på dig att titta och buda INNAN du betalar, för att sedan få allt skickat i samma brev.

_____________________________________________
Annonstext och rubriktext är s.k. användargenererat material, som det alltså är jag som äger alla rättigheter till. Det får därför inte användas av andra användare på Tradera till fröförsäljning, varken i kopierad , översatt eller bearbetad form.

Objektsnr 628795826

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 20:17

JOIN OR DIE - Älskad för sin härliga smak. tomat, frön

Såld för

30 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

gullefjun27

Hammenhög, Sverige

5.0

gullefjun27

Verifierad

Toppsäljare

2 142 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?