Beskrivning

En riktigt vacker tysk sort med rödaorange antho-ränder - som blir mer framträdande när tomaterna utsätts för solljus. Tomaterna är väldigt saftiga, aromatiska och smakrika och förhöjer både utseendet och smaken på vilken sallad som helst. Sorten räknas som semi-determinant, vilket betyder att det är en halvhög busktomat som man inte ska tjuva eller beskära. Den blir runt 1,5 m hög med kraftiga lite krispiga grenar, så man får vara lite försiktig i hanteringen, annars är den väldigt lättodlad. Tidig sort som trivs bra i växthus och i uterum, men södervägg utomhus funkar också.

Du får 5 frön. Jag sampackar gärna och om du vill buda på fler sorter hos mig ska du INTE BETALA förrän du har budat klart. Du har UPP TILL 7 DAGAR på dig att titta och buda INNAN du betalar, för att sedan få allt skickat i samma brev.

____________________________________________________
Annonstext och rubriktext är s.k. användargenererat material, som det alltså är jag som äger alla rättigheter till. Det får därför inte användas av andra användare på Tradera till fröförsäljning, varken i kopierad , översatt eller bearbetad form.

Objektsnr 629784841

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 20:28

QUEEN OF THE NIGHT - En riktigt vacker tysk sort. tomat, frö

Såld för

30 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

gullefjun27

Hammenhög, Sverige

5.0

gullefjun27

Verifierad

Toppsäljare

2 142 omdömen