Beskrivning

Arctic Rose blir max 1 m. Den producerar bra med medelstora frukter med god tomatsmak. Den är tidig och leverar även i svalare klimat.Riktigt klart skarprosa, blanka, släta frukter. Frisk, söt, god smak. Skrynklade mörkgröna blad, normalbladig. Plantan blir cirka 90cm. Behöver inte vara i växthus. Behöver ej tjyvas.

Annonsen gäller 20 fröer.

Öppet pollinerade i min trädgård. Fröna är fermenterade.

Köparen betalar porto och frakten på 23 kr oavsett hur många fröer du köper.
Betalning senast 7 dagar efter avslutad auktion. Jag samfraktar gärna, endast en portokostnad oavsett hur många fröer du köper. OBS! Om du vill ha samfrakt, vänta tills du har budat färdigt innan du betalar så jag inte skickar dina fröer separat. Välj samfrakt så ändrar jag kostnaden.

Tar inte ansvar för postens slarv. Angiven portokostnad inkluderar emballage.

Info om Dwarf Tomato Project:
Dwarf Tomato Project (DTM) är ett initiativ som startades av Craig LeHoullier, en hobbytomatentusiast, och Patrina Nuske Small, en australisk tomatodlare. Syftet med Dwarf Tomato Project var att utveckla småväxande tomatsorter som passar för trädgårdar med begränsat utrymme, såsom krukor, balkonger och små odlingsområden.

Projektet fokuserar på att korsa olika tomatvarianter för att skapa kompaktväxande plantor som ändå ger goda skördar av högkvalitativa tomater. Genom selektiv avel och noggrann urvalsprocess har DTM-teamet skapat ett brett utbud av småväxande tomatsorter med olika smakprofiler, färger och former.

Objektsnr 629893858

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 15:52

Dwarf Arctic Rose Tomat 20 frön

Såld för

10 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?