Beskrivning

  1. Dessa bönor var lätta att odla. Jag bor i södra Sverige och har odlat den här typen av bönor utomhus (utan växthus) i några år nu. Jag använda pallkragor. Jag blir alltid förvånad över storleken på skörden. Det är svårt att konsumera dem alla, så jag fryser ofta in dem, och de fryser mycket bra.

  2. Delikat Knaster: Upplev den förtjusande knastriga känslan av fräschör när du biter i dessa smala gröna underverk, som ger den perfekta balansen mellan ömhet och krispighet.
  3. Delikat Knaster: Upplev den förtjusande knastriga känslan av fräschör när du biter i dessa smala gröna underverk, som ger den perfekta balansen mellan ömhet och krispighet.
  4. Näringsrik Godhet: Fyllda med vitaminer, mineraler och antioxidanter ger våra rosenböna frön ett näringsrikt tillskott till din kost och främjar övergripande välbefinnande.
  5. Livlig Grön Färg: En fest för ögonen! Dessa bönor behåller sin livliga gröna nyans även efter tillagning och ger en explosion av färg på din tallrik och förhöjer det visuella intrycket av dina rätter.
  6. Mångsidiga kulinariska underverk: Från wokrätter till sallader passar våra rosenböna frön perfekt för en mängd kulinariska skapelser. Deras smala profil gör dem perfekta för eleganta sidorätter eller som huvudattraktion i din huvudrätt.
  7. Smörig Smak: Frossa i de subtila, smöriga tonerna som gör våra rosenböna frön till ett lyxigt tillskott till varje måltid och höjer din matupplevelse till nya höjder.
  8. Snabb och Enkel Förberedelse: Med minimal tillagningstid krävs dessa gröna bönor är ett bekvämt val för upptagna personer som längtar efter gourmetmåltider utan krångel.
  9. Gård-till-Bord Fräschör: Direkt från pålitliga gårdar är våra rosenböna frön skördade vid höjdpunkten av fräschör, vilket säkerställer att du smakar den autentiska smaken av naturens överflöd.
  10. Lågkalori Njutning: För de som övervakar sitt kaloriintag är rosenböna frön ett skuldfritt nöje och erbjuder ett tillfredsställande och smakrikt alternativ till tyngre sidorätter.
  11. Förbättrad Textur: Deras smala natur säkerställer en raffinerad textur som passar utmärkt med olika texturer i dina kulinariska kreationer och ger en härlig munupplevelse.
  12. Auktion för 10 Frön: Denna auktion avser 10 rosenböna frön, men du kan begära fler för att minska fraktkostnaderna och maximera din gröna odling!

Objektsnr 628373731

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 09:25

Rosenböna (Runner beans) frön från förra sommar 10 stycken.

Pris

10 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?