Beskrivning

Ny oanvänd i förpackning.
Rek. pris 9000kr

Klarar områden upp til 2700m².

Videopresentation:
https://www.youtube.com/watch?v=XO_SGT8rH88

OWLMOW
- Klipper upp till 180m² i timmen
- GPS
- Bluetooth
- WIFI
- APP
- Tyst, ljudnivå upp till 60 decibel
- Kompatibel med andra gränskablar

Detta medföljer:

1 x Robotgräsklippare
1 x Laddstation
6 x Reservblad
1 x 3m förlängningssladd
1 x Strömadapter
200 x tråd-peggar
2 x 100m gränstråd
4 x Kabelskarvar

OWLMOW robotgräsklippare med GPS-vägplanering, klipper upp till 29 000 kvadratfot, APP-kontroll med flerzonsskydd, anpassat klippmönster, stoppning, självladdning, IPX5 vattentät, Wi-Fi och Bluetooth.

Funktioner och detaljer: OWLMOWs unika basstation och dubbla GPS-positioneringssystem möjliggör exakt positionering och kartläggning av din gräsmatta. Med hjälp av begränsningslinorna kommer roboten alltid att hålla sig inom den angivna gräsmattan och undvika problem. Om du redan har installerat begränsningskablar från andra märken kan så kan du börja använda OWLMOW direkt (kompatibel med alla begränsningskablar).

Den har terrängräddningsprogram och motorer med högt vridmoment, vilket gör att roboten enkelt kan hantera olika komplexa gräsmattor. IPX5 vattentät klassificering och regnsensor gör underhåll och användning enklare.

Med OWLMOW-appen och WiFi/BT-kommunikation kan du enkelt ställa in olika scheman, klipplägen och övervaka realtidsstatus och skära framsteg. Roboten kan automatiskt dela upp flera arbetsområden för att förbättra effektiviteten. Den kan känna igen och navigera genom smala kanaler mellan olika gårdar, och dubbelkanalen S1/S2 förhindrar störningar mellan robotar. Klipp gräsmattan UPP TILL 2/3 ACRE: Jämfört med det slumpmässiga klippmönstret för konventionella robotgräsklippare, förbättrar den planerade ruttalgoritmen klippningseffektiviteten. Med en låg ljudnivå (under 60 decibel) har den en superhög skäreffektivitet på upp till 1956 kvm. ft (180?) per timme, så att det inte stör din familj eller grannar.

Med GNSS-system, stötfångarsensor, stoppsensor för lyft och tilt kan OWLMOW automatiska robotgräsklippare skydda sig själv och människor och djur runt omkring.

Objektsnr 627457421

Visningar 313

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 15:06

NY Robotgräsklippare i kartong med GPS WIFI BLUETOOTH APP - OWLMOW gräsklippare

Såld för

5 499 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

222 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?