Beskrivning

Den här gamla Stigan har några år på nacken men fungerar hur fint som helst! Den kräver ytterst lite underhåll, kanske skulle man ha gett den lite mer kärlek än den fått av mig (du ser på bilderna hur den ser ut) men det är som det är med det!

Allt är helt och fungerande inklusive kniven undertill, den har jag aldrig gjort något med (vet inte om man brukar det?), men så länge gräsklipparen går igång och gräset blir klippt är jag nöjd.

Väldigt enkel att använda. Du behöver en jättelång sladd som du kopplar in den med, sen är det bara att trycka på knapparna så är du igång och redo att börja klippa. Den väsnas inte en massa vilket brukar vara tacksamt bland grannar och det enda du behöver tänka på är att inte klippa av sladden för då blir det inte mycket mer klipp den dagen...

Jag vet inte vilken livslängd sådana här har och inte heller hur många år den här har på nacken men jag hoppas den håller många år till! Då vi ska flytta och då inte längre kommer ha något behov av denna, då den skulle kännas lite överflödig på balkongen så säljer jag den nu vidare!

Objektsnr 628218989

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 22:22

Stiga multiclip elgräsklippare

Såld för

185 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?