Beskrivning

Viltrox 75mm f/1.2 Pro AF Objektiv till FUJIFILM X
Mycket fint skick. Fungerar som det ska. Glasen är i perfekt skick.
Kommer med original box, bakre och främre objektiv lock, motljusskydd.
Fokusringen är något lite trögare än normalt och motljusskyddet klickar inte fast.

Detta högpresterande objektiv från Viltrox är speciellt utformat för Fujifilm X-serien och erbjuder enastående bildkvalitet och kreativ potential för porträtt- och mediumtelefotografi. Med en imponerande bländaröppning på f/1.2 levererar detta objektiv ljusstarka och detaljerade bilder även under svaga ljusförhållanden, vilket ger dig möjlighet att fånga fantastiska porträtt med mjuk bakgrundsuoskärpa.

Objektivets brännvidd på 75mm (jämförbar med cirka 120mm på en fullformatssensor) ger en smickrande komprimering av motivet och gör det till det perfekta valet för att isolera dina subjekt och skapa vackra bokeh-effekter. Oavsett om det är porträttfotografering, mode eller bröllopsfotografi, ger Viltrox 75mm f/1.2 dig möjligheten att uttrycka din kreativitet och fånga emotionella ögonblick med imponerande skärpa och kontrast.

Objektivet är tillverkat med högkvalitativa optiska glaselement som minimerar kromatisk aberration och distortion, vilket resulterar i bilder som är skarpa från hörn till hörn. Den höga ljusstyrkan möjliggör också kortare slutartider och reducerar risken för rörelseoskärpa, vilket är idealiskt för snabba och dynamiska motiv.

Byggkvaliteten på Viltrox 75mm f/1.2 är robust och hållbar, och objektivet är utrustat med en exakt manuell fokusring för finjustering av fokus. Dessutom har objektivet en elektronisk kontakt för full kompatibilitet med Fujifilm X-kameror, vilket ger dig möjlighet att använda alla kamerans funktioner och exponeringskontroller.

Sammanfattningsvis erbjuder Viltrox 75mm f/1.2 objektiv till Fujifilm X enastående prestanda och mångsidighet för porträttfotografering och mediumtelefotografi. Med dess ljusstarka egenskaper och högkvalitativa optiska element kan du ta dina bilder till nästa nivå och fånga minnesvärda ögonblick med exceptionell skärpa och estetik.

KÖPET
Köparen står för kostnad för varan plus för frakten.

BETALNING
Köparen har fem arbetsdagar på sig att betala för varan från det att köpet har bekräftats via Traderas mail.

FRAKTKOSTNAD
Jag tar ut den faktiska kostnaden för frakt. Om du handlar fler saker så kontakta mig för total frakt. Frakt till Utlandet tillkommer, kontakta mig innan köp.

LEVERANS & SAMFRAKT
Köparen ansvarar för att kontaktuppgifter är korrekta.
Just nu kan det dröja upp till 7-10 dagar innan jag kan skicka men oftast skickar jag inom 2-5 dagar efter att betalningen kommit in.
Vid flera köp samtidigt samfraktar jag gärna: invänta i så fall besked om slutgiltig fraktkostnad.

AVHÄMTNING
Inte möjligt pga rådande omständigheter. Alla varor skickas med post.

Objektsnr 627692127

Visningar 201

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 17:11

Viltrox 75mm f/1.2 XF Pro Objektiv till FUJIFILM X

Såld för

5 495 kr
Annonsen är avslutad

pentaxpeb

Bromma, Sverige

5.0

pentaxpeb

Verifierad

Toppsäljare

985 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?