Beskrivning

Tilt-Shift objektiv för Canon FD.
Mycket fint skick med mjuk och jämn fokusering, mycket fina glas utan fungus eller haze. Objektivet är roterbart så man kan tilta åt båda hållen (upp/ner och i sidled).

Produkten är begagnad så priset innehåller ingen avdragsgill moms.

Betalning
Varan ska betalas via Traderabetalning senast 3 dagar efter köp.
Vill du köpa fler produkter från Kamerastockholm, så betalar du bara en frakt (den dyraste).

Leverans
Leverans sker inom 2-4 dagar efter att betalning kommit in till oss via Traderabetalning.

Frakt Ovan angivet fraktpris gäller endast inom Sverige. Till övriga länder kostar det mer, beroende på fraktsätt. Produkten kan även hämtas i vår butik på Kocksgatan 25 i Stockholm.

Returer
Vid köp av varor hos oss har du som kund 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.
Du måste meddela oss att du ångrar dig. Meddelande ska skickas till vår e-post.
I ditt meddelande ska ditt namn, adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller, framgå klart och tydligt.
Returen ska vara oss tillhanda inom de 14 dagarna.
På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.
Produkten ska alltid skickas tillbaka i sin originalförpackning som följde med vid köpet.
Ångerrätten gäller inte film, då det anses vara en färskvara.

Begagnatgaranti
Garantin på begagnade produkter är 2 veckor (om inget annat anges). Omfattas en produkt inte av garanti så anges det i annonsen.
Garantin omfattar fel som inte uppstår genom yttre åverkan. Garantin omfattar alltså inte till exempel fukt- eller stötskador. Om vi inte lyckas åtgärda ett fel som faller inom garantin, inom rimlig tid eller för oss en rimlig kostnad, återbetalar vi dig pengarna för den defekta produkten. Du måste alltid kontakta oss innan du skickar tillbaka en vara.

Om vi anser att felet faller utanför ramen för garantin åtgärdas inte felet kostnadsfritt och vi återbetalar inte köpsumman eller returfrakten.
Varan kan då skickas tillbaka till köparen mot en ny frakt som köparen får betala.

Vi reserverar oss för eventuelle skrivfel och felaktiga prissättningar. Vi har rätt att häva köp om vi av misstag satt ett felaktigt pris på en vara, eller av misstag gett felaktig information om en vara.

Objektsnr 617749345

Visningar 755

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Canon FD TS 35/2,8 S.S.C.

Pris

4 800 kr

kamerastockholm

Stockholm, Sverige

5.0

kamerastockholm

Företag

Toppsäljare

418 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?