Beskrivning

Flexibel automatisk bevattning.
Med hjälp av Gardenas bevattningskontroll är bevattningen flexibel och individuellt planerad. Upp till tre olika och oberoende scheman kan skapas. Styrningen är batteridriven, är ansluten direkt till kranen och kan lätt manövreras med hjälp av en vrid- och tryckbrytare för val av data och för bekräftelse. En lättläst LCD-skärm visar en överblick över alla inställningar. Den väderskyddade styrenheten kan tas bort. Bevattningskontroll Select kan användas i kombination med Gardenas fuktighetssensor.

Automatisk och tidsbesparande bevattning.
Med Gardena Select kan du lita på att din trädgård vattnas som den ska – även när du inte är hemma. Du får mer fritid, en frodigt grön gräsmatta och vackra, friska växter. Med automatisk bevattning i gryningen eller på kvällen minimeras vattenavdunstningen. Det sparar pengar och ger riktad och optimerad bevattning.

Enkel användning.
Inställningarna på Gardena Select är lätta att använda med ett nyskapande roterande reglage för val av data och en bekräftelseknapp som trycks in och vrids. En lättläst LCD-skärm visar en överblick över alla inställningar. Den vattensäkra styrenheten kan tas bort för att ange inställningarna. Tack vare ett valfritt knapplås kan oavsiktlig justering av inställningarna förhindras.

Säker stoppteknik.
Gardena Select fungerar alltid tillförlitligt med den säkra stopptekniken. Om batterinivån är för låg för att styra bevattningen kommer processen inte att startas. Displayen anger när batteriet behöver bytas.

Bevattningsfrekvens: Veckodagar.

Bevattningscykler per dag: 3 st.

Bevattningstid: 1 min - 3 timmar.

Gänga: 26,5 mm (G 3/4) och 33,3 mm (G1) gänga.

Arbetstryck: 0,5 - 12 bar.

Energiförsörning: 1 x 9 V alkaliskt batteri (ingår inte).

Användningsområden: Perfekt för medelstora ytor.

Bruksanvisning ingår.

Tillverkad i Tyskland.

Ny, oanvänd & obruten förpackning. (Ord.pris: 699 kr)

//Mvh ManhattanExpress

PS. Fri frakt.

Objektnr 633349143

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 13:06

Gardena Select 1891 - Automatisk bevattningsstyrning.

Pris

429 kr
Annonsen är avslutad

ManhattanExpress

VARBERG, Sverige

5.0

ManhattanExpress

Verifierad

Toppsäljare

3 307 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?