Beskrivning

Termisk skrivare, medföljer 5st A4 ark. Perfekt för tex tatuerare att skriva ut stenciler på.

Phomemo s nya flaggskepp – Phomemo M08F bärbar skrivare antar roma skrivhuvud från Japan, ny uppgradering stöder A4 termisk utskrift (utskriftsbredd: 21 cm). Perfekt för dessa scenarier: För husbil/väg/camping/researbet; för tryck av lastbilschaufförer på plats; för företagsägare skriver ut fakturor och kontrakt; för studenter tryck skolarbete och anteckningar. Låt ditt tryck inte begränsas var som helst och förkorta avståndet mellan dig och arbetsplatsen;

Bärbar skrivare – tillräckligt liten för att enkelt passa i en portfölj eller axelväska, enkel att hålla med en hand. Ger dig friheten att skriva ut praktiskt taget var som helst, från alla mobila enheter. Perfekt för att användas inom fältservice, och i alla applikationer som behöver skriva ut när du är på språng.

Bekvämlighet – bärbar trådlös skrivare har inbyggt importerat japanskt ROHM-skrivhuvud, antar termisk tryckteknik. Du behöver inte fylla på band, toner, bläck, fyll bara på termiskt papper. (rekommenderas att köpa Phomemo original termiskt papper tillsammans)

Liten och smal - den känns otroligt kompakt för en A4-skrivare som väger bara 1 kg och bara 4 cm tjock. M08F reseskrivardesign är lätt att hålla, lätt att kasta i en väska och otroligt bärbar.

Hög upplösning: Phomemo M08F trådlös bärbar skrivare är en högupplöst svartvit skrivare, 203DPI hög upplösning, skriv ut dokument tydligare. (Använd Phomemos högkvalitativa A4-termiska papper, utskriftseffekten är bättre och tydligare)

Objektnr 632908202

Visningar 330

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 21:26

NY! Phomemo M08F A4 bärbar skrivare

Ledande bud

|

412 kr

Slutar om

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

4.9

tmux

Företag

Toppsäljare

628 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?