Beskrivning

Helt ny och oanvänd

Corsair iCUE H100i RGB Pro XT är en effektiv processorkylare med 0 RPM-teknologi vid begränsad eller ingen belastning och samtidigt extrem kylning vid hög belastning. Den 240 mm stora radiatorn är bestyckad med två 120 mm-fläktar som är PWM-styrda mellan 400 - 2400 RPM.

Adresserbar RGB

Med 16 st adresserbara RGB LED kan du enkelt anpassa kylarens färgschema att passa in i resten av din dators färger, eller skapa egna färgscheman efter eget smak och tycke.

Med iCUE-programvaran styr men enkelt belysningen och även se aktuell status för både kylare och fläktar samt radiator.

Kompatibel med Intel och AMD

H100i RGB Pro XT är kompatible med alla de senaste processorernas sockets på marknaden inklusive AMD s TR4 för dig som kör med Threadrippers och Intel's topprocessorer med 2011 och 2066-socket.

Zero RPM technology

Zero RPM technology eller 0 RPM-teknologi gör det möjligt för kylaren att spara på strömmen och ljudnivån vid låg belastning på processorn. Sålänge processorn är idle eller inte blir nämnvärt belastad stänger kylaren av sina fläktar vilket gör att den blir helt tyst.

iCUE programvara

CORSAIR iCUE-programvaran gör det möjligt att justera RGB-belysning, individuella fläkthastigheter och pumphastighet med övervakning av CPU- och kyltemperaturer.

Enkel installation

En modulär och verktygsfritt monteringsfäste möjliggör snabb och smärtfri installation på alla moderna Intel och AMD AM4-processorer.

Objektsnr 630493128

Visningar 182

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 07:28

Corsair icue H100i RGB Pri XT

Såld för

550 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?