Beskrivning

Förvandla din spelupplevelse med RiG 400HXW Stereo Headset. Det här headsetet är utformad speciellt för Xbox Series, PC och Xbox One-spelare och ger dig en oslagbar konkurrensfördel. Med 40 mm högkänsliga drivrutiner får du kristallklart ljud utan att offra någon prestanda. Trots sin pålitliga hållbarhet har de också sett till att funktionalitet och komfort går hand i hand; den lätta ramen är lätt justerbar för att få en personlig passform medan det vadderade huvudbandet garanterar maximal njutning under långa sessioner.

Dessutom levereras den med en avtagbar brusreducerande mikrofon samt inline mute- och volymkontroller så att alla dina ljudbehov omedelbart tillgodoses. Och med sin ultralätta design på endast 210 g känns det knappt att du har den på huvudet! Upplev ljud från varje riktning med Dolby Atmos surroundljud*. Med sorround sound kan du höra mer exakt varifrån fienden gör ett fotsteg. Med 3D ljud kan du snabbare och enklare regera och agera på den virtuella omgivningen.

Ta större kontroll över ditt spelande med detta gaming headset från RiG Gaming. Med 400HX gamingheadset kan du höra allt i dina favoritspel samtidigt som dina lagkamrater hör dig klart och tydligt med den avtagbara mikrofonen.

*Dolby Atmos kräver en Xbox One, Xbox Series X|S eller Windows 10-kompatibel enhet samt ett Microsoft-konto och inloggningsuppgifter. Aktivering för endast en enhet.

ANSLUTNING:
Anslutning: 3,5mm
Trådlös: Nej
Kompatibilitet: PC, Xbox Series X|S, Xbox One

EGENSKAPER:
Membranstorlek: 40 mm
Akustisk konstruktion: Sluten
Formfaktor: Over-ear
Hörlurskuddar: Tyg
Färg: Vit

FUNKTIONER:
Mute-knapp: Ja
Volymkontroll: Ja

LJUDUTGÅNG:
Frekvensomfång: 20-20000 Hz
Impedans: 32 Ohm
Känslighet: 111 dBSPL/V dB
Ljudbild: Dolby Atmos, Stereo

MIKROFON:
Frekvensomfång: 100-10000 Hz
Känslighet: -45 dB
Polärt mönster: Unidirectional
Löstagbar: Ja

MÅTT & VIKT:
Kabellängd:1.3m
Vikt: 210 g

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 625239743

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Nacon RIG 400HX Gaming Headset Vit

Pris

549 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 453 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?