Beskrivning

FYI: Lånad bild!

Medföljande prylar är:
- Headset
- Laddställ
- TP-Link Bluetooth 5.0 Dongle (för er som inte har rätt BT-version på datorn)

Grymt headset som är i nyskick och 100% helt. Kan användas till gaming och naturligtvis till gaming.

Poly Voyager Focus 2 UC-stereoheadset garanterar oavbruten koncentration och ljud på företagsnivå för arbetsuppgifter med justerbar brusreducering och ljudteknik i toppklass. Poly Voyager Focus 2 är utformat för kontors- och callcenterarbete med många funktioner som ljudavstängning och ljusindikatorer för att låta andra veta när du pratar i telefon. Headsetet levereras med ett praktiskt laddningsställ.


Justerbart effektivt motljud

I den hektiska vardagen på kontoret är det viktigt att du kan koncentrera dig helt på dina egna uppgifter. Den brusreducerande funktionen hos Poly Voyager Focus 2-headsetet stänger ute alla bakgrundsljud utanför hörlurarna, vilket ger sinnesro på jobbet. Bakgrundsljudnivån kan också justeras.

Brusreducerande mikrofon

En högkvalitativ bommikrofon med Acoustic Fence-teknik garanterar kristallklart ljud för möten och telefonsamtal och inkluderar inte bakgrundsljud. Mikrofonen kan användas på båda sidor och känner automatiskt igen den position som används. Du kan snabbt stänga av ljudet genom att lyfta på mikrofonen.

Smarta sensorer

Headsetet känner av när det är på plats eller tas av. Headsetet stänger av ljudet och slutar spela automatiskt när du tar av det, och när du vill svara på ett inkommande samtal är det bara att sätta tillbaka headsetet på huvudet. LED-lampan på hörlurarna visar också status för samtal, så att dina kollegor vet när du är upptagen.

Upp till 50 meter trådlös räckvidd

Du kan lämna arbetsplatsen utan att behöva oroa dig under ett samtal, eftersom headsetet har lång trådlös räckvidd, vilket ger frihet på jobbet. Headsetet ansluts bekvämt till smarta enheter via Bluetooth-anslutning.

Totalt upp till 40 timmars batteritid

Headsetet ger upp till 40 timmars lyssningstid med brusreduceringsfunktionen avstängd och 24 timmar med brusreduceringsfunktionen påslagen. Samtalstiden räcker i upp till 25 timmar, beroende på headsetets inställningar.

Multipoint-anslutning

Multipoint möjliggör samtidig anslutning av två enheter, vilket gör att du kan ta emot samtal från t.ex. din dator och din telefon. Upp till 8 enheter kan paras ihop med headsetet.

Objektsnr 630251662

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 08:22

POLY VOYAGER FOCUS 2 UC STEREO HEADSET + USB-A LADDSTATIV + USB-A BT 5.0 Dongel

Pris

1 400 kr

X-LINK

HÄRNÖSAND, Sverige

X-LINK

Verifierad

374 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?