Beskrivning

Översikt
När headsetet inte används, bör det hänga säkert tillsammans med resten av gamingriggen. Svive Kuiper laddar ditt trådlösa headset, och gör dig redo för nästa omgång. Dessutom får du en garanterat prydlig spelstation.

3x USB 3.0 eluttag
Med hela tre USB-portar, har du stor valfrihet vad gäller anslutningen av dina enheter. Anslut headsetet till din unika RGB-belysning eller 7.1 surround-funktionen. Använd de tillgängliga USB-portarna för anslutning av en dator eller andra tillbehör, och ladda andra enheter som kameran eller mobilen genom snabb dataöverföring.

Kabelanslutet headset
Du som föredrar kabelanslutna headset hittar en 3,5 mm analog ingångs- och utgångsport för anslutning av stereohörlurar, för en tydlig och stark röstöverföring.

Ta hand om ditt headset
Ditt nya headset hänger säkert på Kuiper-stativet för en idealisk lagring och laddning av alla typer av hörlurar. Njut av åsynen av ett prydligt spelskrivbord med ett fulladdat headset nästa gång du loggar in.

Stabilt byggt
Svive Kuiper har försetts med utmärkta material i aluminium och en tung, stabil bas, vilket gör det idealiskt för lagring och laddning av headsetet när det inte används.

Objektsnr 630371061

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 12:00

hörlurstativ SVIVE med usb hub 3.0 och aux

Slutpris

|

149 kr

Auktionen är avslutad

Hrafnur vann auktionen

Garrarufa

linköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

408 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?