Beskrivning

Till salu tre st fina byxor i storlek 86 och 92.
1. Mörkblå byxor i slubtrikå från Lindex, storlek 92. Svala och sköna till sommaren, 100% bomull. Knyt i midjan och ställbar midja med knapp. Har använts endel och blivit lite blekta.
2. Blå ribbade leggings med mörkare prickar från Lindex, storlek 86. 95% bomull, 5% elastan. Även dessa har använts och blekts lite i färgen.
3. Mönstrade leggings, med tigrar i olika färger på cremevit botten, från Polarn och Pyret, stl 92. 95% bomull, 5% elastan. Ställbar midja med knapp och lite kraftigare kvalitet. Sparsamt använda utan anmärkningar, ser nya ut.

Alla byxorna har använts av ett barn. Inga fläckar eller hål. Har tvättats med parfymfritt tvättmedel inför användning och namnats med märkpenna på lappen i midjan, men lapparna i sidan är ej namnade.

Hör gärna av dig om du behöver fler bilder eller info! Plaggen kommer från ett rök- och djurfritt hem.
Betalning via Swish/Tradera inom 3 dagar efter avslutad auktion. Jag skickar paketet, med frimärken eller spårbart med postnords Skicka lätt om du önskar det, så fort jag kan. Jag samfraktar gärna om du vinner flera auktioner, har flera annonser med barnkläder i samma storlek som ligger ute nu. Lycka till med budgivningen!

Objektnr 631567426

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:49

Lindex & Polarn o. Pyret: 3 x byxor, leggings, mönster, enfärgade, stl 86-92

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Auktionen avslutades utan bud

katrin.d

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

384 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?