Beskrivning

Bra begagnat skick.
Jackan har svag diffus ”missfärgning” från smuts lite överallt men kameran vill inte fånga det.
Finns ett litet nagg som jag pekar på på bild 3 och även närbild på bild 4.
Missfärgningarna jag nämner är inget som är märkbart skulle jag säga utan syns mer om man verkligen tittar efter det. På höger ärm kan jag dock se ett par fläckar (ej behandlat dock).
Tvättad enligt tvättråd och utan sköljmedel en gång.
Oanvänd extended size i ärmarna.
Fler bilder finns att få. Säg bara till. Namnad.

Info från produktsida:
Jezeri kids från Didriksons är en vatten- och vindtät jacka med tejpade sömmar och god andasfunktion. Jackan är fodrad och har tydliga reflexdetaljer. Den är tillverkad i ett följsamt vävt tyg. Vattenavvisningen är PFC-fri, vilket innebär att den inte innehåller skadliga perflourerande ämnen.
Huvan är avtagbar med tryckknappar. Envägs dragkedja med skyddande vindslå och två fickor fram. Resår i ärmsluten. Elastisk dragsko justerar nederkanten.
Plagget kan växa med barnet, så kallad Extend size. Plagget är konstruerat så att storleken kan ökas vid behov. Det finns en söm på insidan som kan sprättas upp, när detta är gjort motsvarar ökningen en storlek. Med den här funktionen kan plagget växa med ditt barn.

Alla Didriksons märkta med STORMsystem är speciellt utvecklade för hårt väder, för att skydda dig och hålla dig varm och torr oavsett väderförhållanden.

Passform: Regular
Foder: 100% Polyester
Material: 100% Polyamid

Säljer just nu massor av prylar och kläder. Samfraktar självklart om man vill köpa flera produkter. Schenkers frakt för 63:-och 73:- rymmer mycket och är spårbart. Men det kan vi kika på vilket fraktalternativ som blir billigast och bäst för dig.

Missa inte mina auktioner! Jag samfraktar gärna.
----------------------------------------------------
All betalningsinformation kommer med traderas automatiska vinnarmejl. Betalning sker inom 7 dagar efter avslutad auktion, därefter skickar jag varan så snart jag har möjlighet, oftast dagen efter. Frakt betalas av vinnaren enligt fraktbolagens prislistor och inget jag kan påverka. Skickar spårbart med både postnord och schenker.
Katt finns i hemmet men inte i garderoberna :) Lycka till med budgivningen!

Objektsnr 629905946

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 11:12

Skaljacka/regnjacka Didriksons stl 140

Slutpris

|

99 kr

Auktionen är avslutad

Jocccce vann auktionen

lolenona_84

Degerfors, Sverige

5.0

lolenona_84

Verifierad

Toppsäljare

1 903 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket