Beskrivning

Världens gosigaste och bästa overall!
100% ekologisk merinoull
Färg: Saffron melange
Såååå mjuk

Storlek 86/92, rymlig passform och väldigt lång användningstid! Den är köpt ny av oss och använd av ett barn. Vi använde den från ca 6 månader, lite som en mjuk och len sovpåse. Storleken har passat på tills barnet varit ca 4 år (storlek 92-98)

Oerhört fint skick! I princip bara använd i vagn, knäppt för ett SÅ BRA plagg. Jag hade inte förstått HUR bra och vilken kvalité dessa kläder har, så de har använts sparsamt. Nu har vi Engel ullfleece-jackor till barnen (samma som overallen) och de används precis jämnt och i alla väder. Som lager 1, 2 och 3. Fantastiska plagg och kvalité!

En helt och håller älskvärd overall!

Info:
Mjuk och varm overall i renaste IVN-certifierade merinoull som håller barnet varmt och torrt. Luvan värmer huvud och nacke. Overallen knäpps med vackra träknappar. Omlottvikning vid fot och hand gör den extra varm. Suger effektivt upp fukt och håller barnet varmt och torrt. Den kan med fördel användas som lager 3 då den tjocka ullfleecen både är relativt vindtät och har bra vattenavstötande egenskaper. Som lager 2 fungerar den toppen som värmande isolering under ytterplagg.
Det här är ett plagg som kan användas länge, fungerar både under höst, vinter och vår! Toppen för aktiva eller frusna barn eftersom ullens goda egenskaper gör att den reglerar värmen och håller värmen även när den blir blöt.

Djur, rök och parfymfritt hem

Nypris 995kr

Objektnr 634812095

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 08:16

ENGEL ull-fleece overall storlek 86/92 - fantastiskt skick

Utropspris

|0 Bud

699 kr

Slutar om

iljegard

Åkersberga , Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

439 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?