Beskrivning

Säljer en jacka i storlek 92/98 från Mini Rodini som ska motsvara en Pico om jag minns rätt. Den är precis som våra andra picos bara det att den inte har luva. Älskad och använd med måtta som finjacka. För det första vill jag nämna att den inte är riktigt lika röd som bilderna visar, snarare lite mer åt det roströda hållet. Den har lite skav på knapparna, se bild 7 och även minimalt med skav uppe på kragen se bild 4. Förutom det har jag inget att anmärka på, en fantastisk jacka i mycket fint skick.

Kan tillägga att jag tyvärr inte vet något om vattenpelarna, men skulle våga gissa att den är som högst vattenavstötande dvs max 3000. Vi har inte använt den i regnigt väder. Den har även varit namnad med en klisterlapp. Modellen är utan luva.

* Djur- och rökfritt hem
* Tvättar parfymfritt, men har tvättat parfymerat tidigare. Vissa plagg kan därmed dofta parfymerat. Ytterplagg utan sköljmedel.
* Skickar i mailingbag

Jag packar väl och skickar spårbart eller med frimärken, men ansvarar ej för eventuellt transportslarv. Skickar normalt inom 1-2 dagar efter genomförd betalning och önskar betalning inom 3 dagar efter vunnen auktion.

Objektnr 632134550

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 3 jun 12:39

Mini Rodini pico jacka piping jacket storlek 92/98

Pris

300 kr

Madrah

Halmstad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket