Beskrivning

Sony Playstation PS 4 Dualshock 4 v.1. Handkontroll i ok skick.

Fungerar bra. Se bild för skick. Tydliga spår av användning men i övrigt i ett ok skick. Inga skador. Inga glapp. Batteritid förefaller vara normal.

Lågt utrop!

PS4
Play Station

V----- LÄS NEDANSTÅENDE -----V

Kostnad för frakt tillkommer. Jag väljer alltid bästa/lägsta möjliga pris för försäkrad och spårbar frakt. Om du vill ha en annan fraktlösning så hör av dig innan du betalar. Eventuella skador under frakt hanteras av fraktbolaget.

Som privatperson kan jag inte ge garantier eller göra återköp. Jag är ingen expert som vet vad olika köpare förväntar sig. Därför är det viktigt att du ställer frågor innan du ger ditt bud. Fler bilder kan skickas. När du fått varan, kom ihåg att detta är begagnade varor och är inte som nya.

Om du inte är nöjd när du fått varan, så kontakta mig innan du ger betyg. Jag gör allt för att göra bra beskrivningar och använda tydliga bilder. Orimliga förväntningar kan jag inte hantera. Men om du tycker att något i beskrivningen var felaktigt så kan vi diskutera saken.

Alla bud är bindande. Betalning inom tre dagar efter vunnen auktion. Om du vinner en auktion har du ingått avtal om köp som du är skyldig att fullfölja.

Lycka till!

Objektnr 633434517

Visningar 137

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 12:55

Sony Playstation PS 4 Dualshock 4 Handkontroll v.1. i ok skick.

Ledande bud

|

30 kr

Slutar om

_Boba Fett_

Höör, Sverige

5.0

_Boba Fett_

Verifierad

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?