Beskrivning

Aldoria Bambu Soft är en mjuk och skön bärsjal med flera smarta egenskaper. Bärsjalen är ribbad på utsidan och slät på insidan. Det ribbade tyget leder bort överflödig värme, och den lena insidan är mjuk och skön för ditt barn. Bambu är naturligt allergivänligt och behöver inga tillsatta kemikalier för sina antibakteriella egenskaper.

Den ergonomiska bärsjalen sluter om väl kring barnet och stöder kroppen och huvudet. Ett mittenmärke på tyget gör knytningen enklare, och sjalen är utformad för att passa bra vid amning.

Rekommenderad ålder: Från 0–1 år.

Mått: 0,5 x 5 m.
Material: 100 % bambutrikå.

Material: Ett tunt material av 100 % bambutrikå. Tyget är ribbat på utsidan och slätt på insidan mot barnet. Att tyget delvis är ribbat hjälper ytterligare till att leda bort värmen från dig och barnet. Det mjuka tyget gör att den känns härlig till riktigt små barn. Bambu är ett allergivänligt material. Bambutextil är också naturligt antibakteriell och behöver därför ingen anti-mikrobiell behandling med tillsatta kemikalier.

Tvättråd: Tvätta i 40 grader. Torktumla föredras och den behåller då formen och mjukheten bäst. Går att tvätta i 60 grader men sliter mer på sjalen då. Använd inte mjukmedel.

Objektsnr 628173194

Visningar 151

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 21:13

Aldoria bärsjal bambu soft

Slutpris

|

265 kr

Auktionen är avslutad

FriidaLinder vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?