Beskrivning

Ringsted Dun Kiddy Kit (Bebistäcke & Bebiskudde)

Täcke 67x100 cm
Kudde 40x45 cm

Kiddy Mysk är en serie av underbara täcken och kuddar där komfort och naturliga material går hand i hand.

Innehåller det finaste europeiska myskdunet och mjuk bomull för denna serie. Det lätta och stora myskdunet tillsammans med det mjuka bomullsvaret skapar en härlig sovmiljö för ditt barn. Täckena i serien finns i två komfortnivåer och kuddarna är speciellt utformade för baby eller junior, med hänsyn till att barn i den åldern inte rekommenderas att använda för höga eller för stora kuddar. Babykudden har en charmig stickad nalleapplikation.

I serien ingår babytäcken, babykudde, juniortäcken, juniorkudde och en fin nalleväska att förvara baby- och juniortäckena i. Det härliga myskdunet har en bärighet på 725 och det mjuka varet är tillverkat av bomullscambric, vilket ger en naturlig och bekväm känsla när ditt barn somnar på natten. Den söta nalleväskan är perfekt för att bära med sig leksaker, nallar och allt annat som behövs på resor och äventyr.

Både täcken och kuddar är certifierade som kemikaliefria och innehåller inga skadliga ämnen. De är allergivänliga och tillverkas enligt stränga miljö- och hygienkrav. Produkterna är certifierade enligt OEKO-TEX STANDARD 100, klass 1, Downafresh greenLine och NOMITE.

Objektsnr 628065817

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 19:26

Duntäcke baby

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

Någon annan har föreslagit 500 kr.

Thesss

Torekov, Sverige

Verifierad

57 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?