Beskrivning

Vi presenterar de perfekta festsakerna för ditt barns speciella dag - Barnkalas Minecraft Kit! Detta all-inclusive-kit är utformat för att göra festplanering till en lek, så att du har allt du behöver för att skapa en vackert temafest. Med charmiga Minecraft-motiv kommer detta kit att transportera ditt barn och deras gäster till en värld av pixelerade äventyr.

Varje Barnkalas Minecraft-kit är utformat för att tillgodose en fest på 8 personer, vilket gör den idealisk för små sammankomster. Det noggrant utvalda paketet innehåller 8 robusta 200 ml muggar, perfekta för att servera läckra drycker till de unga festbesökare. Dessutom hittar du 20 livfulla servetter 33 x33 cm, vilket säkerställer att röror enkelt torkas bort samtidigt som du lägger till en touch av färg till din bordsuppsättning. För att slutföra uppsättningen innehåller satsen 8 hållbara 23 cm tallrikar, redo att hålla läckra godisar och födelsedagstårta.

Barnkalas Minecraft Kit är utformat med kvalitet och uppmärksamhet på detaljer i åtanke och är det ultimata paketet för att ge ditt barns Minecraft-tema fest liv. Förbered dig på en oförglömlig fest som kombinerar spänningen i spelet med glädjen att fira tillsammans. Skaffa ditt Barnkalas Minecraft Kit idag och skapa minnen som kommer att hålla livet ut!

Leveranstid 1-3 dagar
Din ångerrätt gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket.

Objektsnr 626513131

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 23:00

Kalaspaket till Barnkalas Minecraft 8-personer

Pris

129 kr
Annonsen är avslutad

fyndutbudet

Eksjö, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

2 210 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?