Beskrivning

Barnkalas Kit med Minecraft-tema är det perfekta valet för att anordna en oförglömlig födelsedagsfest. Detta all-inclusive-kit innehåller allt du behöver för att skapa ett visuellt fantastiskt och sammanhängande festbord, vilket skapar en riktig Minecraft-atmosfär för din lilla och deras gäster.

Designad för att tillgodose 6 personer, detta Kalaspaketet innehåller en rad festväsentligheter. Du får 6 st 200 ml muggar, så att alla har en kopp för sin favoritdryck. Dessutom finns det 16 33x33 cm servetter, vilket ger gott om utbud för spill eller röriga händer.

För att ge en touch av spänning ingår 6 livfulla ballonger i uppsättningen, redo att blåsas upp och spridas runt festområdet. Dessutom innehåller satsen 6 st 23 cm tallrikar, perfekt dimensionerade för att rymma läckra snacks och godis. Slutligen kompletterar en 160 cm banderoll temat och förvandlar omedelbart festutrymmet till ett Minecraft-inspirerat underland.

Med Barnkalas Kit Minecraft kan du enkelt skapa en festlig och uppslukande miljö för ditt barns speciella dag. Låt det roliga börja med detta fantastiska festpaket.

Leveranstid 1-3 dagar
Din ångerrätt gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket.

Objektsnr 626514898

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 23:33

Kalaspaket till Barnkalas Minecraft 6-personer

Pris

179 kr
Annonsen är avslutad

fyndutbudet

Eksjö, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

2 210 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?