Beskrivning

  • Plugin-adapter för USA till Europa Kompatibel i de flesta europeiska länder som Österrike, Belgien, Kroatien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Portugal, Polen, Nederländerna, Spanien, Turkiet, Italien. Obs: fungerar inte i Storbritannien/Irland/Skottland.
  • Europeisk plugin-adapter med 3-i-1-ingångar: 1 AC-uttag som är kompatibelt med amerikanska kontakter, dubbla USB-portar för laddning upp till 2,4 A, perfekt för mobiltelefon, surfplatta, powerbank etc. Inget behov av att bära extra adapter och grenuttag för din resa, en liten adapter för USA till Europa kan spara utrymme i resväskan.
  • Kompakt storlek och indikator: denna internationella strömadapter är mycket liten och lämplig för resor eller kryssningsfartyg. LED-indikatorn informerar dig om huruvida den europeiska strömadaptern är på/av. Den laddar upp till 3 enheter samtidigt. Inget behov av att bära extra adapter och grenuttag, spara utrymme.
  • Lämplig för alla tillfällen: YIFENG-strömadapteruttaget är certifierat av CE, FCC och ROHS för att säkerställa säkerheten. Den har liten storlek och är lämplig för sovrum, badrum, kök och sovsalar i studenthem. Den kommer att vara en bra reseföljeslagare under EU-resor och kryssningsresor, enkel att använda. Njut av din tid på resan nu.
  • Viktig notering: Detta är inte en spänningsomvandlare; Denna USA till Europa-strömadapter är endast kompatibel med enheter för 110 V till 240 V, särskilt din hårfön, plattång, elektriska tandborste eller rakapparat måste stödja 110 V till 240 V dubbel spänning, annars kan du behöva en spänningsomvandlare.

Objektsnr 626856881

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 13:43

Helt ny laddare/adapter för USA till EU, med 2 USB

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

175 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?