Beskrivning

Ny med lappar kvar!

En näsduk i 100% silke är en fantastisk accessoar som ger en känsla av lyx och elegans till ditt utseende. Silke är ett högkvalitativt och naturligt material som känns otroligt mjukt och behagligt mot huden. Det är också känt för sin glansiga yta och vackra lyster, vilket ger näsduken en glamorös och sofistikerad look.

En näsduk i silke är inte bara ett praktiskt och funktionellt plagg för att torka bort en tår, torka av ansiktet eller blåsa näsan. Det är också en modeaccessoar som kan användas för att komplettera din outfit och lägga till en touch av elegans och stil. Den kan enkelt förvandla en enkel kostym eller klänning till något extraordinärt!

Näsduken är inte bara en elegant och lyxig accessoar, den är också perfekt för den trendmedvetna och stiliga yngre generationen. Silke är ett material som är synonymt med glamour och exklusivitet, och en näsduk i silke kan verkligen höja din stilnivå och ge dig en känsla av sofistikation och självförtroende.

En näsduk i 100% silke är ett statement-plagg som kan användas för att uttrycka din personliga stil och kreativitet. Med sin släta och glansiga yta ger silke en modern och ungdomlig look som kan sätta pricken över i:et på din outfit. Den är perfekt för att addera en touch av elegans och mode till en vardaglig eller festlig look.

Material: 100% Silke
Kollektion: PEIA
Färg:(633)
Storlek: 33cm x 33 cm

Ordinarie pris: 399kr

Objektsnr 628218887

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 12:35

Tiger of Sweden Näsduk - Uttryck Din Personliga Stil!

Pris

39 kr
Annonsen är avslutad

DL.G

Simlångsdalen , Sverige

5.0

DL.G

Verifierad

Toppsäljare

439 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket