Beskrivning

OBS! Går självklart bra att betala i samband med löning

Svart och något oversized/avslappnad fully lined trenchcoat i nylon med raglanärmar från danska mfpen. Inköpt ny i september förra året och använd vid ca 5 tillfällen. Absolut nyskick! Säljes enbart för att jag gått ned en del i vikt senaste halvåret. Möjligen finns det en liten rest av hårpodukt på kragen...

Materialet som är 57% återvunnen polyamid, 17% polyamide, 26% bomull, känns både krispigt och mjukt följsamt på samma gång. Dock är det defintivt ett lättviktsmaterial som gör att den passar som lager. Innertyget verkar vara någon slags Viskos. Tillverkad i Portugal.

Exakt denna modell har funnits i mfpens tre senaste kollektioner, så det är inte omöjligt att den även dyker upp i vårkollektionen :)

Mått: Längd 122 cm, armhåla till armhåla 75 cm och ärmlängd 93 cm

Då detta är en riktigt fin grej - och ju så klart kostar därefter - är den seriösa spekulanten välkommen att prova rocken på plats i centrala Göteborg. Mer bilder finns och kan skickas!

Kolla även in nedanstående länkar för mer bilder eller info:

https://www.mrporter.com/en-se/mens/product/mfpen/clothing/raincoats-trench-coats/installation-recycled-ripstop-trench-coat/1647597302812520

https://havnstore.com/products/mfpen-installation-coat-recycled-black

INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!!

Objektsnr 628297148

Visningar 285

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 11:46

mfpen - Installation Coat Recycled Black - Str L

Utropspris

|0 Bud

2 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?