Beskrivning

Ett sista försök med en kombo jag inte sörjer om den blir kvar, utan det blir då min sommarväst. En ruggigt snygg/retro/frän shooting vest från Barbour, Shooting Waistcoat Extra Large, i kombination med en slips som gör sig riktigt bra ihop med div oljerockar, samt en skjorta från Engelssons som inte kommer till användning längre. Skjorta och slips har nedlagt vilt, så de vet jag funkar! Men västen har jag haft ett tag och den är för prydlig för min smak numer. Jag har inte använt den öht, då den är för fiiin helt enkelt! Och med det ”rätta” fodret så är den klass rakt igenom! Och jag är lite mer… Battered i min smak. Så antingen åker den med på lite jakter så ”rättas det till” med lite törne och vildros eller så hamnar den hos någon prydligare än jag. Slipsen vill jag numer ha som utropstecken och då är denna för intetsägande även den, prydligt enfärgad. Skjortan är inte mycket att säga om då den fortfarande säljs hos Engelssons.
Men västen är en jag inte sett någon gång tidigare! Så unikt retro och snygg! Borde vara fågeljägarnas dröm!? Eller Barbouristens? Såg den nyss på Instagram hos Shop In London, en italiensk butik som specialiserat sig på retro Barbour. Bifogar inlägg därifrån: riktigt kul konto att ha koll på för Barbouristen! Men denna som säljs här är i bättre/mindre använt skick.

Från ett hundrikt hem

Varan skall vara betald inom två dagar efter vunnen auktion. Titta gärna i min profil och se efter om det finns något annat som intresserar Er. Om så är fallet så går det bra att höra av sig för ev samfrakt om Ni köper fler saker.
Lycka till med auktionen

Objektnr 634066389

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 19:53

Barbour Vintage Retro väst, "rätt” foder, ink skjorta och slips

Utropspris

|0 Bud

1 277 kr

Slutar om

wornincountry

Partille , Sverige

5.0

wornincountry

Verifierad

Toppsäljare

200 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket