Beskrivning

Fin stretchig klänning stl 40/42 från BodyFlirt, BonPrix. Dragkedja i ryggen. Superfint skick och är knappt använd, då den var lite för trång för mig redan vid inköp. Hela överdelen är i vit spets, men är naturligtvis även fodrad för att inte vara genomskinlig. Den klockade kjolen är blå och är i T-shirttyg.

Byst ostretchad ca 44 cm x 2, men stretchar några cm. Midja ca 40 cm x 2, men lite stretch även där. Klänningen slutar strax ovanför knäna på mig som är 167 cm lång.

J
ag rensar nu ut massor av kläder som jag aldrig använder och lägger ut dem till ett lågt pris för att helt enkelt bli av med dem. Jag säljer endast kläder i mycket fint skick, dvs sådant jag själv skulle kunna tänka mig att köpa. Ev fläckar beror på kameran och finns naturligtvis inte i verkligheten. Mina varor kommer från ett rökfritt hem, så de stinker ej av cigarettrök.

Jag vill ha betalt inom 3 dagar. Alltid snabb leverans. Kolla gärna mina andra auktioner. Samfraktar naturligtvis. Endast seriösa budgivare tack. Jag ersätter ej förlorade paket.

Jag skickar med Schenker. De levererar vanligtvis inom 2-3 dagar.

Objektsnr 630612519

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 21:47

Stretchig blåvit klänning med spetsöverdel. Stl 40/42. BonPrix. Mått i annonsen!

Utropspris

|0 Bud

79 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mrs.Hyde

YSTAD, Sverige

5.0

Mrs.Hyde

Verifierad

Toppsäljare

1 551 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?