Beskrivning

Knälång, kortärmad omlottklänning i trikå i perfekt skick från Pure Female. Etiketter saknas och bara använd ett fåtal gånger.

Med oklanderliga passform, mjukt tyg och härlig vidd i kjolen. Kort ärm som gör sig perfekt när temperaturen stiger! Omlottklänningen är sydd i en trikå med viskos och som är helt tillverkad i Europa. Kvalitén är mjuk, följsam, nopprar inte och håller både formen och färg tvätt efter tvätt. Med andra ord – här har du en klänning gjort för att användas mycket (och länge). Perfekt till sommaren då man är brunbränd tillsammans med ett par vita sneakers kanske. Väldigt figursmickrande.

Detaljer:
Knälång omlottklänning (öppen omlott).
Sydd i stretchig trikå i viskos/elastan.
Knytband i midjan.
Vid kjol.
V-ringad.
Kort ärm.

Klänningens mått:
Hel längd 100
Ärmlängd 29
Bystvidd 104
Midjevidd 94
Vidd nertill 202

Tänk på att detta är plaggets mått och att det är ett stretchigt tyg. Jämför gärna dessa mått med ett liknande plagg du har hemma (jämför inte med dina kroppsmått).

96 % Viskos 4 % Elastan


Fraktinformation:
Vi tillämpar Postnord spårbar frakt för att garantera leveransen av din klänning. Din klänning kommer att skickas inom 7 arbetsdagar från det att din betalning har slutförts.

Reklamation och retur:
Vi erbjuder reklamation om klänningen avviker från beskrivningen i annonsen, och vi står för returfrakten i sådana fall. Det är viktigt att notera att eftersom vi förmedlar klänningar från privatpersoner, kan vi inte erbjuda fri returrätt om en klänning inte passar. Vi vill dock påminna dig om att du har möjlighet att sälja klänningen vidare genom vår tjänst.

Vi förmedlar klänningar som en gång har klickats hem från Pure Females online-shop och som nu är redo att älskas på nytt. Det kan vara allt från klänningar i nyskick till klänningar med en lång historia att berätta. Du hittar detaljerad information om varje klänning i dess annons, inklusive annan relevant information. Vi garanterar att både kund och klänning är äkta, då båda verifieras genom sitt originalköp hos Pure Female.

Objektsnr 628251410

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 16:06

Number One short sleeve wrap jersey dress - Pea green

Såld för

375 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?