Beskrivning

Fin rosa stretchig klänning med peplumkjol i midjan. En fin gå-bort-klänning till fest. Hela tyget har ett vackert mönster. Se bilder. Mönstret är liksom invävt i tyget (svårt att förklara), så det är inget tryck. Tyget är rejält och formfast, så inget som blir sladdrigt och uttänjt efter en stund.

Klänningen har en osynlig dragkedja bak i nacken, men klänningen är stretchig, så jag har inte behövt dragkedjan. Det funkar bra att bara dra den över huvudet. Klänningen är helfodrad. Den är i stl L och passar dig som har stl 42/44. Den kommer från HM. Den är minst 5 år gammal och har legat nedpackad i kartong. Denna blir du kanske ensam om. Säljes p g a att den inte längre passar.

Använd endast någon enstaka gång, så den är i fint skick. Se mått nedan.

Bystmått ostretchat ca 47 cm x 2. Midja ostretchad ca 42 cm x 2. Stretchar minst 5 cm. Längd ca 97 cm, så den slutar vid knäna.

Mina varor kommer från ett rökfritt hem, så de stinker ej av cigarettrök. Jag vill ha betalt inom 3 dagar. Alltid snabb leverans. Jag skickar alltid samma dag eller dagen efter jag har fått betalt. Kolla gärna mina andra auktioner. Samfraktar naturligtvis. Endast seriösa budgivare tack. Jag ersätter ej förlorade paket.

Jag skickar med Schenker. Då är paketet spårbart. De levererar vanligtvis inom 2-3 dagar.

Objektsnr 630612520

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 21:47

Fin rosa stretchig klänning med peplumkjol och mönster. Stl L. Mått i annonsen!

Utropspris

|0 Bud

79 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mrs.Hyde

YSTAD, Sverige

5.0

Mrs.Hyde

Verifierad

Toppsäljare

1 551 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket