Beskrivning

En mycket fin jersey blazer/kavaj som är något mjukare än en ”vanlig” kavaj. Den är endast använd två gånger och är i mycket fint skick, inga synliga anmärkningar.

LÄS GÄRNA INFORMATIONEN NEDAN, TACK.

PRODUKTBESKRIVNING:
Jag försöker att återge så korrekt beskrivning som möjligt, lika så gällande bilder.

BETALNING:
Betalning ska vara tillhanda senast tre (3) dagar efter avslutad auktion eller genomfört köp genom ”Köp nu”. Önskar du EJ ”Samfrakt” så kan du välja att betala omgående eller inom 3 dagar, önskar du däremot ”Samfrakt”, vänligen läs nedanstående.

SAMFRAKT:
Önskar du samfrakt (gäller inom 7 dagar) och har köpt fler produkter/vunnit fler auktioner så avvaktar du med att betala och begär ett s.k. Samfraktspris. Jag räknar då ut fraktkostnaden för samtliga varor som baseras utifrån vikt och storlek på emballage. Jag tar EJ ut någon extra kostnad för emballage eller förpackningsmaterial. Därefter presenteras fraktkostnaden för dig och du kan betala alla varor ink. aktuell fraktkostnad. Samtliga leveranser skickas med PostNord om inget annat anges och de flesta är spårbara för bådas skull, antingen levereras de till brevlåda/dörr eller ombud.

FRAKT (EJ SAMFRAKT):
Du väljer det fraktsätt du önskar, väljer du Frimärke så är det inte spårbart och delas ut med PostNords s.k. varannandagsutdelning vilket kan påverka leveranstiden och är utom min kontroll. Vill du ha snabbare leverans och möjlighet att spåra paketet rekommenderas spårbart.

GENERELLT OM FRAKT:
Jag ansvarar EJ för transportörens slarv eller eventuella transportskador. Du får aviseringar om din försändelse via SMS, mail eller om du har ex. PostNords app förutsatt att du uppgett korrekta kontaktuppgifter och det skickas spårbart (gäller ej Frimärke). Jag tar EJ ansvar för om du har inkorrekta kontakt- eller adressuppgifter utan utgår ifrån de du angett på Tradera. Jag tar inte betalt för emballage eller förpackningsmaterial utan försöker att använda det jag har hemma för miljöns skull än att köpa nytt men ser givetvis till att det är skyddat utefter bästa förmåga. Eventuella leveransförseningar är ingenting jag kan påverka. Jag skickar ditt paket så snart jag kan efter genomförd och slutlig betalning.

AVHÄMTNING:
Givetvis är du välkommen att hämta det du handlat hemma hos mig om avhämtning erbjuds för objektet, efter överenskommelse där adress uppges. Möts EJ upp någon annanstans.

MISSNÖJE:
Är du missnöjd med något, kontakta gärna mig direkt genom Tradera INNAN du lämnar omdöme så kan vi säkert reda ut det.

OMDÖME:
Jag lämnar alltid omdöme på dig som köpare och är ärlig i mina omdömen och hoppas du gör detsamma på mig som säljare.

SEN BETALNING:
Om du är sen med din betalning kommer jag att kontakta dig den sista betalningsdagen via Tradera, därefter behöver du betala snarast möjligen till mig om vi inte kommer överens om annat. Uteblir din betalning helt förbehåller jag mig rätten att rapportera dig till Tradera.

Djur- och rökfritt hem.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig och ta gärna en titt på mina andra annonser.

Objektsnr 630584069

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:14

VERO MODA Slim Jersey Blazer Curve - strl. 54

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

lovine.

Vendelsö, Sverige

5.0

lovine.

Verifierad

Toppsäljare

138 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?