Beskrivning

Detta är den ultimata jackan för höst och vinter som också har ordentligt med attityd! En riktigt unik jacka från det coola märket VIXXSIN (UK). Med flertal detaljer som gigantisk huva med vegansk päls, korsett-snörning längs med armarna och mysig muddering längs med halsen och ärmarna - som dessutom har tumhål! En snyggare och häftigare jacka får man verkligen leta efter!

SUPER RARE / DEADSTOCK / SLUTSÅLD!


Storlek: XL.
Skick:
endast använd ett fåtal gånger - är i jättefint skick!
Pris: 600kr (NYPRIS: 799kr)!

VIKTIGT!
* Jag har 1 dag (24h) samfrakt - titta gärna på mina andra annonser och se ifall du skulle vilja ha något mer i ett och samma paket!

*Jag skickar ALLTID paket så snabbt jag kan - oftast inom 24h! Om det skulle komma upp förhinder så informerar jag dig som köpare; jag tar som max 7 dagar på mig att skicka dina varor!

* Jag skickar paket så billigt som möjligt, så miljövänligt som möjligt - vilket betyder att jag oftast använder mig av gamla kartonger, förpackningar etc!

* Jag skickar främst mindre paket via Postnord och större paket via DHL/Schenker. Om du som köpare vill ange ditt eget förslag, måste du nämna detta i ditt meddelande INNAN bud eller köp.

*
Jag kommer alltid kolla de varor som skickas till dig som köpare och jag tvättar, rollar och rengör alla varor till mitt yttersta för att de ska vara i bästa skick när de når fram till dig!

*
Jag har katt i hemmet vilket kan påverka allergiska om det skulle råka komma med några hårstrån i t.ex. kläder. Jag avråder därför allergiker från att handla just kläder från mig - tråkigt, men nödvändigt för största säkerhet.

Objektsnr 628299841

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 12:31

VIXXSIN - Svart PVC Cropped Fracture Fur Jacket Hood Jacka Goth Emo Rock Punk

Såld för

600 kr
Annonsen är avslutad

DarkDreamDrop

Göteborg, Sverige

5.0

DarkDreamDrop

Verifierad

Toppsäljare

147 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?