Beskrivning

Ny med lappar kvar!

Märke: Fristads acode advanced 4017
Artnr 127578
Storlek: L (dam)
Färg: svart
Ny. Endast provad.
Nypris ca 1300
Säljs som ”Arbetskläder”. Men funkar fint till vardags med. Tycker inte att det är ett typiskt arbetsklädesplagg utseendemässigt.

Beskrivning från hemsidan:

”Mjuk och lätt jacka med dunkänsla som är vattenavvisande och har bra värmeisolering. Feminin modell som har avtagbar huva och fickor med dragkedja.

Vindtät och vattenavvisande / Quiltfoder med dunkänsla / Avtagbar reglerbar huva / Fleecefodrad krage / Dragkedja ändå upp i kragen med invändig slå / 2 bröstfickor med dragkedja / 2 framfickor med dragkedja / Innerficka med dragkedja / Invändig ribbmudd i ärmslut / Reglerbar dragsko i nederkant.

Material: 70% polyamid, 30% polyester. Foder 100% polyester.
Vikt: Yttertyg 50 g/m², foder 510 g/m².
Koncept: Dynamic
Tvättinformation
Kan maskintvättas i maxtemperatur 40 °C, normalprogram, Tål ej blekmedel, Tål ej torktumling, Tål ej strykning, Tål ej kemtvätt"

Djur i hemmet: katt
Rökare i hemmet: nej

Läs allt bla om frakttid och fraktsätt.

—————-

Vi tvättar milt parfymerat (Ocean) utan sköljmedel. Köper dock mycket begagnat och allt förvaras och tvättas tillsammans. Har fler plagg till salu.
Kolla gärna in mina andra annonser jag samfraktar gärna! Skickar helst spårbart. Räkna med att det tar upp till en vecka innan jag skickar pga att vi bor en bit ifrån ombud.

säg till om du budar på flera och vill att jag väntar med att skicka. Säg även till även om du önskar annat fraktsätt än det jag valt

Önskar betalt inom 3 dagar från vunnen auktion. Jag försöker syna plaggen så gott jag kan. Har jag ändå missat något så får du gärna höra av dig.

Lycka till!

Objektsnr 629792995

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 12:20

Fodrad jacka dam L

Såld för

449 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?