Beskrivning

Fint begagnat skick.
Nypris 3999 kr.

JOFAMA BY KENZA 9 SKINNJACKA I SVART.
Lite Slitage & små hål i innerfodret längst ner i sömmen (se bilder) men inget som syns speciellt mycket. Samt att man kan se tecken på användning om man tittar noga på blixtlåsen. I väldigt gott skick i övrigt.

"Kenza 9 skinnjacka.
En skinnjacka designad av Sveriges mest lästa bloggerska Kenza.

KENZA 9 ÄR EN SVART SKINNJACKA I MJUKT OCH FÖLJSAMT LÄDER DESIGNAD AV KENZA, SOM HAR DESIGNAT ETT FLERTAL JACKOR FÖR JOFAMA.

JOFAMA: En Svensk tillverkare av skinnjackor sedan 1926, etablerad i Malung, och förmodligen den allra största och bästa leverantören av skinnjackor i Sverige.

Superfräck jacka med två dragkedjefickor fram och ett brett trendigt bälte, det ger den här jackan sin speciella karaktär. Skinnjackan är en modern sexig vidareutveckling av den från 70 talet så populära skinnpajen, en jacka som är symbol för frihet och kvinnlighet. Designern Kenza har med sin unga skinnjacka lyckats att framhäva 2000 talets trender på ett alldeles speciellt sätt. Ärmsluten har långa smidiga dragkedjor och det röda fodret med spetstyg i svart på insidan av ryggen ger Kenzas jacka en ung look. Jackor i svinappa är dessutom användbara under stora delar av året, och är en typ av jacka som man har under många, många år. Fotomodellen på bild 2 bär en jacka i storlek 34 (xs) och hon är 166 cm lång.”

Objektsnr 630469478

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 12:54

Skinnjacka Jofama by Kenza 9

Slutpris

|

499 kr

Auktionen är avslutad

LiindaCaroline vann auktionen

Belairen

Arvika, Sverige

5.0

Belairen

Verifierad

Toppsäljare

348 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket