Beskrivning

M|
Helt ny oanvänd original snygg lyxig bikini av hög kvalitet med flertalet funktioner. Nedan finns produktlänken för kroppsbilder samt kortare information. Storlek M (medium).Nypris ca 450kr.

Länk till Looca Swims produktsida för mer information:

https://www.loocaswim.com/products/brigitte-bikini-string-tie-set

Information från Looca Swim:

Hals bikini, justerbar bh, justerbar låg midja, knuten stängning.
  • Brigitte Pink by Looca Swim är en bikini som förkroppsligar den perfekta kombinationen av sensualitet, komfort och elegans. Denna bikinitopp med hög hals omsluter din kropp som en andra hud, vilket ger dig ett felfritt utseende. Det är det perfekta alternativet för dina stranddagar eller exklusiva poolfester. Dessutom kan Brigitte bikini vara förvånansvärt mångsidig och fungerar också som en topp för att skapa fantastiska sommarkläder.
  • Undersidan av bikini har en låg midja, vilket ger en touch av modernitet och stil till din figur. Brigitte bikini anpassar sig perfekt till din kropp och ger dig optimal komfort. Tyget i denna bikini kännetecknas av en otrolig konsistens och mjukhet, ett riktigt nöje att bära på stranden men inte bara.
  • Efter användning rekommenderas att skölja produkten för hand under rent vatten, använd inte tvättmaskinen och föredrar bara tvål eller tvättmedel för ömtåliga föremål.

Objektsnr 631296022

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 01:11

Looca Swim Brigitte Pink Bikini Set

Pris

150 kr

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?