Beskrivning

Skalbyxor från Áhkká

Lätta och smidiga vävda skalbyxor i 2-lagerskonstruktion som håller blåst och väta ute samtidigt som de ventilerar bort överskottsvärme. Skalbyxorna har vävt ovadderat foder och fungerar som ett yttersta väderskydd, lager 3. Du anpassar dina lager under byxan efter aktivitet och väder och har på så vis alltid lagom temperatur.

Vind- och vattentätt yttertyg áphiTec 5.5, 5000 mm vattenpelare och andasfunktion upp till 5000 g/m2/24h. Alla sömmar är tejpade för att hålla väta ute. Linning med hällor, två tryckknappar och gylf med dragkedja. Justerbar midjevidd med kardborreslejfar i sidorna. Silikonband på linningens insida förhindrar glid och gör att byxorna sitter bekvämt på plats. Ergonomiskt förböjda knän. Långa dragkedjor i bensluten som underlättar på- och avtagning och gör också att du lätt kan dra över kängan. Bensluten har förstärkt tyg och justerbar vidd med tryckknappar.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC). Du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

Kvalitet: Vävd
Fyllning: 100% Polyester
Passform: Regular
Funktion: Vattentät
Foder: 100% Polyester
Material: 100% Polyester
Midja: Normal midja
Tvättråd: Maskintvätt 40°
Vattenpelare: 5000 mm

Objektsnr 631431707

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 18:54

Skalbyxor 48 ny

Utropspris

|0 Bud

499 kr

Slutar om

Sixtenjonte

Hindås , Sverige

5.0

Sixtenjonte

Verifierad

Toppsäljare

744 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?