Beskrivning

Allting fungerar som det ska, bara lite smutsig.
Med andra ord den behöver lite kärlek efter 2 månader som den har legat i förrådet.
Kvitto, garanti, laddare, extra del till laddaren, 1 slang till däck och nycklar så klart.

Ett riktigt monster bland elscooters med en råstark 1600W 48V borstlös elmotor!

Förutom riktigt bra fartresurser har motorn grym ork samt tål högre belastning än standardmotorer. Den borstlösa motorn har en högre verkningsgrad jämfört med "vanliga" elmotorer, vilket resulterar i längre räckvidd och mer kraft.

I detta utförande är scootern utrustad med halvgrova allround-däck som fungerar fint för asfaltskorning men även ger bra grepp på sämre underlag. Den relativt höga däckprofilen ger god komfort även på ojämna underlag och ger ett tufft off road-utseende. Även om scootern i första hand är gjord för plusgrader ger däckmönstringen överraskande bra grepp på snömodd.

NITROX 1600W har fartresurser så att det räcker och blir över, toppfarten har mätts uppåt 50 km/h (varierar beroende på förarvikt etc.), och det med en acceleration som heter duga! Även om den skyhöga toppfarten kanske inte alltid är fullt nödvändig för gemene användare så är råkrften hos motorn mycket uppskattad när du kommer till branta motlut. Räckvidden är upp till 25 km/laddning under goda förhållanden samt ekonomisk körstil, därefter laddas batterierna upp på cirka 6-8 timmar. Om du inte behöver full motorstyrka finns en EcoDrive-knapp på styret för att växla motorstyrkan till 800W, vilket genererar längre räckvidd.

Objektnr 631566043

Visningar 124

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 12:52

Elscooter NITROX OR1600W Dirt

Pris

3 800 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?