Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

6600 lb luftdriven bildomkraft, 5,5"-15,75" lyftområde, kompakt storlek, robust konstruktion.

Denna pneumatiska domkraft har en solid design och är byggd för att hålla. Med en kapacitet på 3 ton/6600 lbs, ett lyftområde på 5,5"-15,75" och en lyfttid på endast 3-5 sekunder, är denna luftdomkraft med tre påsar kompakt, kraftfull och mycket snabb att använda. Det är lätt att använda. Ett av de mest användbara verktygen i kroppsverkstaden.

-Ansträngningsbesparande domkraft

- tung konstruktion

- Säker att använda

-Långt spakhandtag

Huvuddrag:

-6600 lbs lastkapacitet,
Domkraften med trippelblåsan klarar 6600 lbs/3T. Den kan användas för att lyfta din småbil, familjebil, minivan, SUV och SUV eller andra tunga laster.

-5,5"-15,75" lyftområde,
Lyfter från 5,5"/140mm till 15,75"/400mm (maximal höjd) på bara 3-5 sekunder. Lyfthöjden är lämplig för de flesta fordon. Arbetstemperatur: -60°C~ 50°C.

- solid konstruktion,
Det förtjockade gummit och stålplåten samverkar för att göra lyftet säkrare och mer stabilt. Denna kombination minskar också slagkraften och möjliggör exakta lyft.

-lätt att använda,
Det finns tre ventiler på domkraften med tre påsar: insugningsventil, avgasventil, säkerhetsventil, som kan hjälpa dig att manövrera domkraften säkert och snabbt.

- Långt spakhandtag,
Det avtagbara handtaget tar inte mycket plats, du kan lägga det i bagageutrymmet och använda det i alla nödsituationer. Dessutom gör det långa handtaget och hjulen det enkelt att bogsera.

-Brett utbud av applikationer,
Denna pneumatiska domkraft är idealisk för tunga lyft i bilaffärer, reparationsverkstäder, hemlager, familjebilar, minibussar, stadsjeepar, stadsjeepar och mer.

Produktspecifikationer:

Modell: 3T pneumatisk domkraft

Kapacitet: 3,0 ton / 6600 lbs

Minsta höjd: 140 mm/5,5 tum

Maximal höjd: 400 mm/15,75 tum

Luftintag: G1/4

Färgen är: vit

Lyfttid: 5 sekunder

Arbetstemperatur: -60°C~ 50°C

Paket innehåll:

1 X 3 ton pneumatisk domkraft

Funktioner och detaljer:

-Ansträngningsbesparande domkraft: pneumatisk domkraftskapacitet: 6600 lbs/3T. Minsta höjd: 5,5"/140mm. Maximal höjd: 15,75"/400mm. Det tar bara 3-5 sekunder att lyfta. Arbetstemperatur: -60°C~ 50°C. Luftintag: G1/4. Denna trepåse domkraft är det enklaste och snabbaste sättet att lyfta din bil.

-Tung struktur: Den pneumatiska domkraften är gjord av höghållfast stål, vilket gör hela kroppen stark och hållbar. Den mycket förseglade krockkudden kommer inte att läcka eller repas. Dessutom har produkten hjul som hjälper dig att underhålla din bil när som helst och var som helst.

- Säker användning: håll först den röda ventilen stängd, öppna den gröna ventilen och mata in tryckluft; efter uppblåsning till en viss höjd, stäng den gröna ventilen. Efter användning, öppna den röda ventilen för att släppa ut luften. Säkerhetsventilen i mitten säkerställer att den insprutade gasen inte är överdriven, vilket säkerställer säkerheten vid användningsprocessen.

- Bärbart handtag: Denna blåsa domkraft har ett långt handtag som gör domkraften lätt att flytta och använda. Och detta handtag kan demonteras från mitten, vilket sparar utrymme, lämpligt för att sätta i bagageutrymmet.

-BREDA APPLIKATIONER: Denna snabba domkraft är lämplig för familjebilar, minivans, stadsjeepar, terrängfordon där ett enda hjul måste lyftas på mjuk terräng eller leriga vägar.

Lägga märke till:

1. Vikten måste stödjas av en uppsättning domkrafter med rätt kapacitet inom något arbete eller inspektion kan utföras på fordonet.

2. Parkeringsbroms krävs alltid.

3. Denna domkraft är endast avsedd för användning på hårda, jämna ytor.

4. Användning på ojämna eller instabila ytor kan orsaka instabilitet och kanske inte kan bära upp lasten.

5. Placera hjulklossar på fram- och baksidan av däcket som inte kommer att lyftas innan du fortsätter.

6. Centrera alltid domkraften under axeln eller annan yta på ramen.

Objektnr 606606773

Visningar 1 003

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

3 ton 400mm trippelpåse pneumatisk domkraft, snabba lyft, enkel och säker drift

Pris

2 295 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

166 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?