Beskrivning

Två av topplocken verkar passa till en och samma motor då de har samma diameter på förbränningsrummet. Det tredje topplocket har större diameter på förbränningsrummet, men tätningsytan ser likadan ut på samtliga lock så de kan höra till ett och samma motorfabrikat. Kylflänsarna är fula i olika grad på alla tre, men tätningsytan är fin på samtliga och även tändstiftsgängan (M18x1,5 = gamla gängan). Ena topplocket har dessutom en ny insatsgänga.

Jag tror att samtliga topplock fungerar rakt av som de är om man bara kan leva med flänsarna. c/c-måttet mellan pinnskruvarna är lika på alla tre: 52 mm. De är rätt tunga klumpar trots att de är av "lättmetall" så vikten är nästan 3 kilo (2,75) och jag tror inte jag kan emballera säkert (kartong samt skyddsemballage) med endast 250 gram till maxvikten 3 kilo så jag bokat till max 5 kilo.

Skickar med Schenker = försäkrat & spårbart. Betalning inom 3 dagar efter avslutad auktion. Jag bor på landet och har en bit att åka till närmaste ombud så jag kan inte garantera leverans samma dag.

Objektsnr 627889061

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 15:44

Tre topplock till okända motorer (98 - 125 cc?)

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Auktionen avslutades utan bud

Kylflänsen

Knivsta, Sverige

5.0

Kylflänsen

Verifierad

Toppsäljare

454 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?