Beskrivning

Fin och härlig jacka i ljuvlig rosa pastell i hög kvalitet från SVEA. Värmande då den är lätt fordrad, perfekt för dagarna som kommer nu till våren och den absolut ultimata sommarjackan! Många kvällar blir kalla, även på sommaren, och då är denna jacka perfekt.

Sparsamt använd och i fint skick. Muddarna är smått noppiga och det finns en pytteliten fläck intill märket som är på ärmen, se sista bilden. Inget som syns eller stör funktionen i övrigt men jag vill ändå upplysa om det.

Ej namnad.

Skickas givetvis nytvättad till köparen. Jag använder parfymfritt tvättmedel och inget sköljmedel. Jag torktumlar aldrig mina kläder.

Storlek 150, normalstor i storleken.

OBS! Storrensning pågår och jag säljer massor! Kika på mina andra auktioner. Jag lägger ut nytt kontinuerligt. Givetvis samfraktar jag! 1kg frakt med Schenker kostar endast 63kr!

Jackan kommer från ett ordningssamt hem, fritt från rökning och husdjur. Betalning sker inom tre dagar efter avslutad auktion, gärna via swish. Så fort jag har fått inbetalningen skickar jag paketet. Jag står för emballagekostnaden och köparen står för frakten. Jag ansvarar inte för fraktföretagets slarv. Jag lämnar alltid omdöme och hoppas att du gör detsamma!

Lycka till med budgivningen!

Ps. Titta gärna på mina andra auktioner, jag samfraktar gärna!!

Objektsnr 630437115

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 21:58

SVEA Rosa jacka, strl. 150, varm jacka, quiltad! Mkt fint skick!

Utropspris

|0 Bud

145 kr

Auktionen avslutades utan bud

Stars.are.made.by...

Öjersjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 015 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket